Yes, we zijn life op het nieuwe platform

Vanaf gisteren heeft het ‘Boost your mind’-programma een fantastische nieuwe plek gekregen en heb je direct toegang tot al je programma’s, gratis en betaald. Dus geen aparte ‘flows’ meer en geen schoolklas gevoel meer, maar strak, duidelijk en professioneel.

Waarschijnlijk zullen velen van jullie (mijn leden) gedacht hebben: ’Wat is dit?’ Tja, het was ook nog niet de bedoeling iedereen plotseling te migreren naar de nieuwe omgeving maar omdat, na opzegging van dat platform, ik geen toegang meer had, heb ik iedereen direct gemigreerd zodat iedereen toegang bleef hebben tot de programma’s.

Waarschijnlijk is het de mensen die het ‘Boost your mind!’-programma volgen opgevallen, het is verbeterd. Maar wat is er verbeterd?

Na vandaag kunnen jullie genieten van een nog completer programma waar je, ook toegang krijgt tot planningsoverzichten zodat je die tijd voor jezelf kan inplannen en daarnaast ook beweging en voeding voor jezelf kan inplannen. Een stok achter de deur om het te gaan doen en jezelf eraan te houden! Afspraken met jezelf maken is heel belangrijk en jezelf eraan houden…. je snapt hem. Ik ga jou motiveren om het te gaan doen!

Daarnaast zijn alle mp3’s omgezet in video’s die vanaf het platform te beluisteren zijn. Geen gedoe meer met eerst downloaden maar direct luisteren. Er komt een apart programma met alleen de meditatie- en visualisatie oefeningen waar je, als je dat echt wilt, de mp3 kan downloaden.

Binnenkort krijg je iedere week ook een slaapmeditatie bij ieder thema. Dit was een speciaal verzoek.

Iedereen, die de challenge doet, krijgt op de laatste dag toegang tot de eerste twee modules met het ‘Boost your mind!’-programma, simpelweg om het te ervaren wat het ‘Boost your mind!’-programma voor jou kan betekenen. Ik begrijp heel goed dat als je geen idee hebt wat het is je het zeker niet gaat aanschaffen. Dus probeer het uit!

Daarnaast is er een aparte module ‘Speciaal voor jou!’. Hier staat allerlei gratis content, een cadeau van mij voor jou. Dit wordt iedere keer aangevuld en veranderd.

Dus…. het programma en het platform worden constant verbeterd en uitgebreid! Wil je ook meedoen, meld je hier aan. Je krijgt direct toegang tot de gratis content en je mag het ‘Boost your mind!’-programma uitproberen.