Let the challenge begin!

Let the challenge begin!

Yes, het is eindelijk zover! Na een paar aparte maanden, waarin het leven tot stilstand kwam, is nu eindelijk de lang verwachte ‘Boost your mind!’-challenge gelanceerd. Een gratis challenge speciaal om jouw dag goed te beginnen.

De afgelopen weken is er door mij hard gewerkt om alle informatie eindelijk op een fantastisch leerplatform te zetten. Daarnaast is daar ook het ‘Boost your mind!’-programma. Dit programma is speciaal voor iedereen die onrust, stress, geen tijd voor zich zich maakt, zichzelf op een tweede plaatst zet en nog veel meer.

In dit programma begeleid ik je naar meer rust, ontspanning en balans en wordt je door mij online gecoacht via e-mail, direct via het programma, maar ook via de speciale Boost your mind!-Facebookgroep, waar je lid van mag worden.

Ik hoop je natuurlijk binnenkort te zien in de challenge, wacht niet langer! Het is gratis! Meld je hier aan!

Wil je meer informatie, heb je een vraag en/of een opmerking, stuur een e-mail naar info@lifeandco.nl